Ellen van Aggelen

Ellen van Aggelen studeerde Arbeid en Organisatie Psychologie aan de R.U. te Utrecht. Zij volgde Taalexpressie bij Wanda Reumer, aan de Academie voor Expressie door woord en gebaar. Ze bekwaamde zich post doctoraal in Bedrijfskunde en Voorlichtingskunde aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen. Werkzaam als managementtrainer en organisatieadviseur bij ondermeer Rijnconsult kreeg ze de kans te ontdekken wat mensen succesvol maakt in hun werk.

Ellen gelooft in de kracht en uitwerking van de non-verbale uitstraling, gecombineerd met een heldere boodschap. Het is van belang dat sprekers gevoel, betrokkenheid en noodzaak weten over te brengen. Gecombineerd met een goed besluit, een duidelijke boodschap of een juiste actie maakt het mede-werkers en leidinggevenden overtuigend.

Ellen begeleidt bij veranderprojecten. Naast het meedenken over de inhoud draagt zij bij aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Zij houdt van constructieve confrontatie en spiegeling om gedrag en houding en het effect ervan inzichtelijk te krijgen. De kracht van de boodschap is voor meer dan 75% afkomstig van uitstraling en energie!