Profiel Ellen van Aggelen

De communicatie over en weer tussen het individu en de omgeving heeft mij van jongs af aan geboeid. Geïnspireerd door mijn opleiding tot klinisch psychologe en vervolgens een studie bedrijfskunde,  ben ik mijn aandacht in toenemende mate gaan richten op de wisselwerking tussen werknemers en hun werkomgeving. Het zoeken naar een juiste balans tussen de doelstellingen van een organisatie en de behoeften van de individuele werknemers zie ik als een voortdurende uitdaging. Aan deze uitdaging lever ik graag mijn bijdrage, met als doel om tot een betere prestatie te komen. 

Ieder mens is uniek. Ook organisaties en ondernemingen zijn op basis van hun verschillen in doelstellingen, grootte, geschiedenis, klantenkring en cultuur unieke creaties. Maatwerk is daarom het concept om zinvolle en duurzame verandering te bewerkstelligen. 

Ik geloof in de mogelijkheid tot verandering, ben resultaatgericht en communiceer daarbij op een enthousiaste en open manier. 

Vanuit mijn ervaring als projectmanager/adviseur weet ik dat op de tekentafel de mooiste constructies worden bedacht. Echter wanneer het fundament van deze constructies onvoldoende is, dreigt er instortingsgevaar. Voor mij betekent dit, dat succesvolle ontwikkeling en verandering in organisaties alleen maar mogelijk is bij een goede balans tussen kwalitatief goede besluitvorming en het serieus nemen van alle betrokkenen. Niet alleen de werknemers, van directie tot werkvloer, maar ook de klanten en leveranciers.

Ik begeleid vanuit deze visie reorganisaties, samenvoegingen van afdelingen en innovaties. Voor het verbeteren van communicatie tussen samenwerkingspartners en de ontwikkeling van leiderschap wordt ik tevens ingezet door mijn opdrachtgevers.